Søndag, 2. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Stor dag for Michael og Alexandra: Det er så dejligt

Grev Michael og prinsesse Alexandra
Grev Michael og prinsesse Alexandra
Foto: Gregers Overvad
For grev Michael og prinsesse Alexandra har denne weekend været en helt vidunderlig oplevelse, der lover godt for sommeren.

Denne weekend har grev Michael og prinsesse Alexandra på Egeskov Slot åbnet Europas første Camping Outdoor Museum, som er et fantastisk museum spækket med historie om både camping- og udendørsliv.

BILLED-BLADET gik lørdag på åbningsdagen en tur med greven og prinsessen rundt på udstillingen, og det var helt tydeligt, at dagens værter var i absolut topform.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Grev Michael og prinsesse Alexandra er glade

Det nye museum ligger i samme bygninger som Falck-museet og Veteranmuseet og er skabt i et frugtbart og kreativt samarbejde mellem Egeskov Slots ejer greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille og hans hustru prinsesse Alexandra af Sayn-Wittgenstein-Berleburg og DCU.

Prinsesse Alexandra og grev Michael
Prinsesse Alexandra og grev Michael
Foto: Gregers Overvad

Dejligt med gæster

Museet er rent faktisk det første af sin slags i Europa, og det var meget stolte og taknemmelige værter, der lørdag og søndag endelig efter en svær tid præget af corona-situationen kunne lukke publikum indenfor til en skøn og inspirerende oplevelse.

- Det er så dejligt. Jeg kommer til at gå rundt i dag og hele sommeren og bare lytte til, hvad gæsterne siger til det hele, sagde grev Michael, da han på åbningsdagen så de glade gæster i udstillingsrummet.

Begejstrede for naturen

Grev Micael og prinsesse Alexandra er begge begejstrede for camping-universet, og de elsker begge at være ude i naturen.

Michael og prinsesse Alexandra nyder blandt andet at være ude at sejle, men de udelukker ikke, at de vil have en autocamper til brug i løbet af vinterhalvåret.

Lidt for enhver smag

- Der er lidt for enhver smag, sagde grev Michael med prinsesse Alexandra ved sin side om den finspirerende udstilling, der allerede nu ser ud til at live et kæmpe sommerhit på Egeskov.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden