Søndag, 2. maj 2021 — af Karina Didriksen

Viktor Axelsen ramt af corona før EM-finale: Jeg er så ked af det

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Ritzau/Scanpix
Badmintonstjernen Viktor Axelsen skulle søndag have spillet EM-finale i Ukraine, men er nu blevet testet positiv for Covid-19.

Viktor Axelsen skulle søndag have spillet EM-finale i Kiev, Ukraine, mod Anders Antonsen, men desværre får han nu ikke muligheden for at forsvare den titel, som han vandt for tre år siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 27-årige badmintonstjerne er blevet ramt af corona. Han fik taget en PCR-test lørdag aften, som viste sig at være positiv, og en ny test søndag morgen bekræfter, at EM-finalisten er smittet med Covid-19.

- Jeg har haft siden i aftes til at indstille mig på, at det var en mulighed at stå op til endnu et positivt testsvar i dag, så jeg er i det mindste en smule mere afklaret, end jeg umiddelbart var i går, da første svar kom ind, siger Viktor Axelsen til badminton.dk og fortsætter:

- Jeg er selvfølgelig ked af, at det går ud over finalen, og så er jeg selvsagt også rigtig ærgerlig over, at der kommer til at gå yderligere to uger, inden jeg kan komme hjem og se min familie igen.

Savner familien

Den positive coronatest betyder, at Viktor Axelsen nu skal indstille sig på 13 dages hotelisolation i Kiev. Han kan derfor ikke komme hjem til kæresten Natalia og datteren Vega, som han savner.

Heldigvis føler Viktor Axelsen sig ved godt helbred og har på nuværende tidspunkt ingen symptomer. Men han fortæller, at han selvfølgelig er enormt ærgerlig over situationen.

Han vandt lørdag sin EM-semifinale over finske Kalle Koljonen, men kort efter blev han testet positiv for corona, og EM-eventyret sluttede brat for den danske stjerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden