12. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Skønt billede: Se hvem Viktor Axelsen havde med til træning

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Ritzau/Scanpix
Badmintonspilleren Viktor Axelsen har haft en forrygende indledning på 2021, og han har selv en god forklaring på årsagen til sin succes.

Danmarks stærkeste badmintonspiller Viktor Axelsen har haft en forrygende indledning på 2021, og han har allerede været i finalen i tre store turneringer, som alle blev afviklet i Thailands hovedstad Bangkok.

Viktor Axelsen i Aftenshowet

To af finalerne blev vundet, og Viktor er en glad mand efter de fine sportslige præstationer.

Forleden var badminton-esset på besøg i DR’s Aftenshowet, og her løftede han selv en del af sløret for hemmeligheden bag sin sportslige succes.

Viktor fortalte, at alt det gode, han oplever i privatlivet, giver ham ekstra motivation til træning og til kamp.

Vild med Vega

Netop familien betyder alt for Axelsen, der var i Bangkok fra 3. til 31. januar, og han savnede naturligvis sin kæreste Natalia og deres lille datter Vega.

I oktober blev Viktor far, og januar-turen til Fjernøsten var første gang, han var væk fra familien siden familieforøgelsen.

Forleden havde Viktor sin skønne datter Vega med til træning i badmintonhallen, og det lagde en stolt far et billede op af på de sociale medier.

BILLED-BLADET har fået grønt lys til at bringe pletskuddet af far og datter.

Flyver til Finland

Viktor Axelsen og resten af det danske badmintonlandshold rejser til Finland i aften for at deltage i EM-turneringen i Vantaa lige udenfor den finske hovedstad Helsinki.

Læs mere om: