8. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Laudrup efter operation: Alderen kan man ikke løbe fra

Michael Laudrup
Michael Laudrup
Foto: Giuliano Bevilacqua/Ritzau Scanpix
For snart halvandet år siden fik Michael Laudrup foretaget et indgreb, der har haft enorm betydning for ham i hverdagen.

Danmarks levende fodboldlegende Michael Laudrup, 56, har gennem sin karriere løbet om hjørner med forsvarsspillere fra hele verden, men alderen kan ingen løbe fra.

Michael Laudrup i tv-show

Det erkender den tidligere landsholdsspiller og Barcelona-helt, og han berørte sine tidligere problemer med synet i tv lørdag aften, da han kom forbi Danmarks Indsamling-studiet for sammen med en repræsentant for øjenklinikken EuroEyes at overrække 500.000 kroner til coronakrisens børn.

- Alderen kan man ikke løbe fra, og da jeg fandt ud af, at der var en mulighed for at komme læsebrillerne til livs, lå det lige til højrebenet at få foretaget en synsbehandling, fortæller Michael Laudrup, der fik foretaget den korrigerende behandling og forholdsvis simple øjenoperation i efteråret 2019.

Generet af alderssyn

Michael Laudrup var så generet af sit alderssyn, at han valgte at lade sig behandle.

Ved behandlingen blev øjets naturlige linse udskiftet med en kunstlinse.

I en periode brugte Michael læsebriller, inden han fik behandling.

Læsebrillerne irriterede ham dog så meget til sidst, at han besluttede sig for at få gjort noget ved sagen.

Michael ser klart igen

I dag er det for Michael i forhold til i tiden op til operationen en markant bedre oplevelse at bruge mobiltelefonen, læse avis og bøger samt se tv.

Nu ser han klart igen og kan drible videre i hverdagen helt uden brug af læsebriller.

Læs mere om: