Lørdag, 7. august 2021 - af Ulrik Ulriksen

Viktor Axelsens forlovede med privat afsløring: Det skal vi nu

Vega, Viktor Axelsen og Natalia
Vega, Viktor Axelsen og Natalia
Foto: Gregers Overvad
For OL-guldvinderen Viktor Axelsen var det fantastisk at blive modtaget af sin forlovede og deres datter i lufthavnen i København efter lang tid væk fra hinanden.

Danmarks fantastiske badmintonspiller Viktor Axelsen landede efter guldtriumfen til OL i Tokyo i går i Københavns Lufthavn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Natalia og Vega tog imod Axelsen

Her blev han modtaget med kys og kram af sin forlovede Natalia og deres lille datter Vega.

Natalia og Viktor Axelsen
Natalia og Viktor Axelsen
Foto: Gregers Overvad

Natalia Koch Rohde har været meget i kontakt med sin Viktor under OL, og for Viktor har det også været vigtigt at se Vega over FaceTime.

Taler meget

- Mig og Viggo vi snakker rigtig meget sammen, når han er ude. Flere gange daglig, og vi FaceTimer så meget som muligt, for han har brug for at se Vega. Så der er meget FaceTime. Vega har for Viktor betydet, at der er kommet meget mere ro på, og at der lige pludselig er noget andet at komme hjem til. Det har hjulpet Viktor rigtig meget, siger Natalia til BILLED-BLADET, og så afslører hun familiens søde og helt private planer for de næste par uger.

Af sted sydpå

- Først skal vi lige fejre alt det her, og der kommer jo rigtig meget. Og så skal vi på ferie, og så skal vi bare være os tre og nyde skøn familietid. Om et par dage rejser vi en tur væk fra Danmark for at være sammen alene alle tre, lyder det fra Natalia.

Natalia Koch Rohde
Natalia Koch Rohde
Foto: Gregers Overvad

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden