Viktor Axelsens forlovede med privat afsløring: Det skal vi nu

Vega, Viktor Axelsen og Natalia

Vega, Viktor Axelsen og Natalia

Foto: Gregers Overvad
For OL-guldvinderen Viktor Axelsen var det fantastisk at blive modtaget af sin forlovede og deres datter i lufthavnen i København efter lang tid væk fra hinanden.

Danmarks fantastiske badmintonspiller Viktor Axelsen landede efter guldtriumfen til OL i Tokyo i går i Københavns Lufthavn.

Natalia og Vega tog imod Axelsen

Her blev han modtaget med kys og kram af sin forlovede Natalia og deres lille datter Vega.

Natalia og Viktor Axelsen
Foto: Gregers Overvad

Natalia og Viktor Axelsen

Natalia Koch Rohde har været meget i kontakt med sin Viktor under OL, og for Viktor har det også været vigtigt at se Vega over FaceTime.

Taler meget

- Mig og Viggo vi snakker rigtig meget sammen, når han er ude. Flere gange daglig, og vi FaceTimer så meget som muligt, for han har brug for at se Vega. Så der er meget FaceTime. Vega har for Viktor betydet, at der er kommet meget mere ro på, og at der lige pludselig er noget andet at komme hjem til. Det har hjulpet Viktor rigtig meget, siger Natalia til BILLED-BLADET, og så afslører hun familiens søde og helt private planer for de næste par uger.

Af sted sydpå

- Først skal vi lige fejre alt det her, og der kommer jo rigtig meget. Og så skal vi på ferie, og så skal vi bare være os tre og nyde skøn familietid. Om et par dage rejser vi en tur væk fra Danmark for at være sammen alene alle tre, lyder det fra Natalia.

Natalia Koch Rohde
Foto: Gregers Overvad

Natalia Koch Rohde

Giv BILLED-BLADET i julegave – det er nemtKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden