VM-helt Kathrine Heindahl blev gift pludseligt: Nu drømmer hun om endnu et bryllup

Kathrine Heindahl

Kathrine Heindahl

Foto: Kaspar Wenstrup
I marts blev landsholdsspilleren Kathrine Heindahl gift af praktiske årsager, men hun drømmer om den helt store kærlighedsfest en dag.

Ved VM i Spanien har 29-årige Kathrine Heindahl gjort god figur.

Stregspilleren har nemlig spillet en rigtig flot turnering for Danmark, der fredag spiller semifinale.

På privatfronten har Kathrine Heindahl også haft noget af et år, hvor hun i marts blev gift med kæresten Casper mest af praktiske årsager.

Af praktik

Til daglig spiller Kathrine Heindahl i den russiske klub CSKA Moskva, og det har betydet, at hun er flyttet til den russiske hovedstad.

Men under coronanedlukningerne havde hun ikke mulighed for at få sin kæreste Casper på besøg, derfor besluttede parret sig for at blive gift.

Brylluppet skete rimelig pludseligt i marts i år, og efter sommerferien fik Casper sine papirer på, at han kunne komme til Moskva og være sammen med Kathrine Heindahl.

Nyt bryllup

Parret er glade for deres beslutning, men Kathrine Heindahl havde da forestillet sig, at når hun engang skulle giftes, skulle det ikke foregå på den måde.

Derfor drømmer hun også om et til bryllup.

- Jeg havde da forestillet mig det på en helt anden måde. Han skulle på knæ, et stort bryllup med venner og familie og min far, der fører mig ned ad kirkegulvet, fortæller stregspilleren til DR.

- Men Casper ved godt, at jeg forventer alt det stadigvæk. Jeg håber, at der bliver en part to i forhold til bryllup, indskyder hun og griner.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Det kan blive en realitet, når Kathrine Heindahl efter sommer 2022 vender hjem til Danmark, hvor hun skal spille for Team Esbjerg.

I galleriet nedenfor kan du se, hvilke familierelationer, der er mellem spillere, trænere, eksperter og sportsværter. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden