23. jan. 2021
Af Majken Munk

VM-helt Mads Mensah Larsen: Derfor er mit sponsorbarn fra Ghana

Mads Mensah Larsen
Mads Mensah Larsen
Foto: Jesper Sunesen
Håndboldspilleren Mads Mensah Larsen er netop blevet ambassadør for PlanBørnefonden. Han er også blevet sponsor for Dickson, 8, der kommer fra Ghana.

Mads Mensah Larsen er en form for altmuligmand på håndboldbanen. For tiden nyder holdkammeraterne godt af hans evner under VM i Egypten.

Håndboldspilleren har kastet sig over noget helt nyt nemlig at være ambassadør for PlanBørnefonden. I samme ombæring har han fået sponsorbarnet Dickson fra Ghana.

Det er ikke helt tilfældigt, at Mads Mensah Larsen har valgt et sponsorbarn fra Ghana.

Ligesom far

Det var ikke mange krav, håndboldspilleren stillede til valget af sponsorbarn.

Alligevel fik valget et personligt twist.

- Egentlig var det underordnet, men jeg synes, det var lidt sjovt, når nu min far kommer fra Ghana at få et sponsorbarn derfra. Det er det eneste, jeg har haft en finger med i spillet omkring, siger han til BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/mads_mensah_og_dickson_2.jpg
Mads Mensah Larsens sponsorbarn Dickson, 8, er fra Ghana.
Foto: Privat

Vil besøge Dickson

Mads Mensah Larsen håber på at kunne besøge Dickson. Det er ifølge ham selv også nemmere, når han i forvejen har familie i landet.

- Hvis der nogensinde skulle være en chance for, at man rent faktisk skulle møde det her sponsorbarn, var det nok der, det var mest realistisk, hvis jeg en dag skulle tilbage til Ghana for at besøge min egen familie. Så det var nok lidt derfor, jeg tænkte, at det kunne være sjovt, siger han.

For tiden er det dog umuliggjort af Mads Mensah Larsens egen kalender, men også af coronapandemien.

Læs mere om: