31. jan. 2021
Af Majken Munk

VM-helten Niklas Landin er i familie med DR-vejrvært

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Lars H. Laursen
Danskere jublede med fredag aften, da anfører Niklas Landin og holdkammeraterne spillede sig i VM-finalen. I halvlegen tonede endnu en Landin frem på skærmen.

Det danske herrelandshold har i deres seneste kampe fået danskerne til at bide negle af nerver.

Fredag mødet Danmark de regerende europamestre fra Spanien i en kamp om, hvem der nåede finalen, som spilles søndag eftermiddag.

På banen var målmand Niklas Landin med til at sikre dansk sejr, men i halvlegen var endnu en Landin på skærmen.

Vejrvært i pausen

Semifinalekampen blev vist på DR og efter en første halvleg, hvor Danmark var solidt foran, kunne mange danskere ånde lettet op.

I halvlegen var der tid til en kort nyhedsudsendelse med Kåre Quist ved roret, hvor han gav ordet videre til vejrværten Jonas Landin.

Efternavnet fik måske flere håndboldinteresserede til at spærre øjnene op. Den er god nok, han er i familie med håndboldbrødrene Niklas og Magnus Landin.

Laver podcast sammen

Jonas Landin havde debut på skærmen som vejrvært hos DR i maj 2020, hvor han blev budt pænt velkommen. Du kan se Jonas Landin her.

Når han ikke lige arbejder som vejrvært for DR, er han også en habil podcaster. Han driver podcasten "Duften af harpiks" med sin fætter Niklas Landin, der er målmand på det herrelandshold i håndbold.

Her deler Niklas Landin og mange af hans håndboldkolleger ud af håndboldanekdoter og svarer på lytterspørgsmål.

GALLERI: Håndbold VM 2019 kys og kram (Foto: Jesper Sunesen)

Læs mere om: