Lørdag, 7. november 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Stephanie om sin mor: Det påvirkede vores forhold

Stephanie Siguenza van-der Watt
Stephanie Siguenza van-der Watt
Foto: Martin Høien
I en periode i Stephanies barndom boede hendes mor i Sverige, og det påvirkede forholdet mellem mor og datter.

Stephanie Siguenza van-der Watt var ikke ret gammel, da hendes forældre blev skilt.

I de kommende år boede hun skiftevis hos sin far og mor, og Stephanie nåede at have mange forskellige adresser i sin barndom.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Afstanden ændrede deres forhold

På et tidspunkt flyttede hendes mor til Sverige, og det betød, at Stephanie og hendes lillesøster Isabella måtte pendle frem og tilbage for at se hende. Og det fik en indflydelse på forholdet mellem mor og datter.

- Det påvirkede mig meget, at hun boede så langt væk, for det var svært at have et forhold, når hun var så langt væk. Det ved hun også selv, selvfølgelig blev vores forhold påvirket af det, fortæller Stephanie, der i dag er 20 år gammel og bor sammen med sin kæreste Jeff og hans familie i Slagelse.

Stephanie: Jeg beundrer hende 

Selvom det som barn ikke var nemt for Stephanie, at hendes mor i en periode boede i et andet land, beskriver hun også sin mor som sit forbillede i sin nye bog ”Fra Årgang 0 til frihed”.

- På nogle punkter er hun mit forbillede. Det er enhver forælder. Hun tog en uddannelse ret sent og havde fået mange børn og kom igennem et turbulent forhold. Jeg beundrer hende for, at hun er kommet gennem det. Men når det er sagt, synes jeg ikke, alt, hun har gjort, er rigtigt. Som for eksempel at flytte til Sverige, uddyber Stephanie til BILLED-BLADET. 

GALLERI: Årgang 0-Stephanies liv i billeder (Foto: Aller Media)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden