Tirsdag, 7. marts 2023 — af Catja Klarskov

Stephanie Siguenza afslører: Derfor har jeg ikke kontakt med de andre fra Årgang 0

Stephanie Siguenza Malling Henckel 
Stephanie Siguenza Malling Henckel 
Foto: Martin Høien
Stephanie Siguenza har for nylig afsløret årsagen til, at hun og de andre “Årgang 0”-deltagere ikke længere har kontakt.

Danskerne har været på fornavn med Stephanie Siguenza Henckel, siden hun som nyfødt baby første gang tonede frem på fjernsynsskærmen i det dengang spritnye dokumentarformat “Årgang 0”.

Men selv om hun og de andre medvirkende i TV 2-dokumentaren har kendt hinanden størstedelen af deres liv, så har de ikke holdt kontakten, efter sidste afsnit af programmet blev sendt i januar 2019. Det fortalte Stephanie, da hun, sammen med “Årgang 20"-moren Maria Mainz, gæstede SE og HØRS “Sladderministeriet”. Her løftede hun også sløret for årsagen bag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg snakkede med Emma for nogle måneder siden. Her talte vi lidt om, hvordan det gik, men ellers snakker vi ikke sammen. Jeg tror, vi er meget forskellige steder i vores liv, fortæller Stephanie i “Sladderministeriet”.

Den oprindelige plan med “Årgang 0” var at følge en håndfuld børn født ved årtusindskiftet frem til de fyldte 18 år. I løbet af den lange optageperiode var der dog løbende udskiftninger og frafald blandt de medvirkende familier.

I begyndelsen fulgte man de fem piger Stephanie, Rachel, Emma, Mathilde og Marie. Først faldt Maries familie fra, sidenhen Mathildes og som 6-årig blev Christians familie castet som den eneste dreng i flokken.

I 2015 valgte også Emmas familie – efter en pause – at sige tak for oplevelsen og forlade dokumentarserien.

Det er ikke sidenhen blevet til mere fjernsyn for “Årgang 0"-barnestjernen, som har udgivet en bog om sine oplevelser med titlen "Stephanie – Fra Årgang 0 til frihed". Hun er også blevet veninder med Maria Mainz, som er mor til 3-årige Louie, der medvirker i det nye “Årgang 20”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden