Torsdag, 12. november 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Stine forklarer: Derfor bor Niels nu hos sine forældre

Stine og Niels

Stine og Niels

Foto: Anders Brohus/TV 2
Stine og Niels fra "Landmand søger kærlighed" er for en stund flyttet fra hinanden igen.

Det er ikke mange uger siden, Stine og Niels fra ”Landmand søger kærlighed” flyttede sammen hos hende, men nu er det unge par for en stund flyttet fra hinanden igen.

Hendes lejlighed ligger i Vesthimmerlands kommune, som er en af de nordjyske kommuner, der er ramt af nedlukning.

Niels var netop begyndt på rørlæggeruddannelsen i Aalborg, men det er nu sat på hold på grund af den seneste udvikling i coronakrisen.

Og det er også grunden til, at han for en stund er flyttet fra kæresten.

Stine: Vi skal ikke klage

”Vi er stadig ikke ramt af corona hverken Niels eller jeg, men fordi Nordjylland er lukket ned og dermed også Niels’ skoleforløb, har han valgt at tage hjem til sine forældre i det sydjyske på ubestemt tid. Siden vi lærte hinanden at kende for 6 mdr. siden, er det kun ganske få dage, vi ikke har set hinanden. Derfor er det ret underligt, at jeg nu ikke ved, hvornår jeg ser ham igen, men som sagt skal vi ikke klage, da ingen af os jo er ramt af sygdom,” skriver Stine i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Hun havde lige vænnet sig til at bo sammen med en anden, så nu keder Stine sig lidt hjemme i Aars.

- Det er lidt surt, men sådan er det jo. Vi skal bare været glade for, vi ikke er syge, fortæller Stine Marthine Pedersen, der nu igen bor alene i sin lejlighed.

- Vi snakkede om, at det ikke ville give mening, hvis han kørte frem og tilbage over kommunegrænsen, når regeringen siger, vi skal begrænse det, forklarer landmanden, der ikke ved, hvornår hun og Niels kan ses igen. 

Indtil videre varer nedlukningen af de syv nordjyske kommuner indtil 3. december.

Glæder sig til nedlukningen er slut

Stines arbejde er inden for hendes egen kommune, så nedlukningen påvirker ikke som sådan hende, men hun har fået mere fritid, som skal slås ihjel.

- Vi kan håbe, der snart bliver åbnet op igen, så Niels’ skole kan starte igen, og så han får lyst til at være her, når jeg ikke trækker så voldsomt, griner Stine, som bare er glad for, at hverken hun eller Niels eller deres familier er ramt af den genstridige virus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden