29. nov. 2015
Af Henrik Salling

Susse Wold for syg til julekoncert

Susse Wold og Rufus Gifford.
Susse Wold og Rufus Gifford.
Foto: Lars H. Laursen
Først var det prinsesse Marie, som måtte melde afbud til AIDS-Fondets julekoncert - nu melder Susse Wold, at influenza binder hende til sengen.

Det, der skulle have været en festlig julekoncert i Trinitatis Kirke, er desværre ramt af afbud fra hovedtalerne og protektoren for AIDS-Fondet, prinsesse Marie.

Prinsessen er hastet til Frankrig, hvor hendes farmor ligger alvorligt syg. Men også skuespilleren og præsidenten for AIDS-Fondet, Susse Wold, har meldt afbud på grund af en ondsindet influenza.

Den franske ambassadør Francois Zimeray, som skulle have talt ved julekoncerten, må også melde afbud, fordi han er blevet kaldt til Paris.

Stadig billetter til koncerten

De sidste to år har den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, og hans mand, Stephen DeVincent, også været gæster. Men de to herrer har også i år meldt afbud.

- Ja, det bliver en lidt mærkelig koncert i år. Men stadig en god koncert, fortæller arrangør og operasanger Jens Christian Wandt, som dog stadig glæder sig over udsigten til en god koncert med blandt andre operasanger Ditte Højgaard Andersen, sanger Jakob Skjoldborg samt Trio Vitruvi.

Talen til World AIDS Dag bliver holdt af skuespilleren Peter Frödin.

Der er stadig billetter til den smukke julekoncert, og overskuddet går ubeskåret til AIDS-Fondet.

LÆS MERE: Susse Wold fejrede AIDS-Fondet

Læs mere om: