16. mar. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Afslører nyt om kæmpe musical: Rasmus Seebach får en nøglerolle

Rasmus Seebach
Rasmus Seebach
Foto: Martin Høien
Til foråret er det premiere på en ny, storslået, dansk musical, og Rasmus Seebach kommer til at spille en absolut nøglerolle i den nye forestilling.

Musicals er populære som aldrig før, og lige for tiden kan man se eller gense ”Grease” i en helt ny udgave.

I foråret 2024 er det en helt ny musical, der er på plakaten. Titlen på forestillingen er endnu ikke afsløret, men sikkert er det, at det er nogle tunge navne, der står bag.

For eksempel er det hitmageren Rasmus Seebach, der har skrevet sangene til musicalen, fremgår det af en pressemeddelelse.

”En ny, spektakulær dansk musical er klar til at vælte hele Danmark næste forår. Forestillingen er baseret på et værk, de fleste af os kender og elsker. Alle de spritnye sange er komponeret af vores egen popkonge Rasmus Seebach i tæt samarbejde med topproducerne Ankerstjerne og Andreas Sommer, og manuskriptet er skrevet af én af Danmarks sjoveste og mest originale dramatikere, Line Knutzon”, lyder det om den nye musical.

For nogle år siden blev der lavet en musical om den kendte Seebach-familie, men selv drømmer Rasmus ikke om at stå på musicalscenen.

- Jeg synes, de talenter, som er med i musicals, har et særligt talent, som jeg slet ikke føler, jeg er i nærheden af at besidde. Det er kæmpe kapaciteter. At gøre det aften for aften og levere… De er for vilde, fortalte 42-årige Rasmus Seebach, da han forleden var til premiere på ”Grease”.

Det til trods kommer han alligevel til at spille en nøglerolle i den nye musical, som altså får premiere til næste forår. Der vil komme mere information på et pressemøde, som afholdes torsdag 23. marts.

Læs mere om: