Fredag, 10. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Rasmus Seebachs bil totalskadet: Det var fuldstændig sindssygt

Julie Teglhus og Rasmus Seebach
Julie Teglhus og Rasmus Seebach
Foto: Martin Høien
Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus skal have anskaffet sig en ny bil, for et træ er væltet ned i den, de havde i forvejen.

Vintervejret og de store mængder sne i dele af landet, har de seneste dage været et stort samtaleemne hos mange, men det er ikke mere end få uger siden, at det var stormvejret, der optog danskerne.

Fredag 17. februar gik Otto i land i Danmark, og det forårsagede blandt andet væltede træer og stilladser, ligesom der også var beboere, som måtte evakueres fra Bellahøjhusene i København. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus var nogle af de mange, der mærkede stormvejret.

Godt nok var de ikke hjemme i villaen i Hellerup, mens blæsevejret stod på, men ødelæggelserne var ikke til at overse, da de kom hjem: Naboens træ var nemlig væltet som følge af stormvejret, og det var landet lige oven i parrets bil.

- Det var fuldstændig sindssygt. Bilen blev totalskadet, fortalte Rasmus Seebach, da han torsdag aften var til premiere på ”Grease”-musicalen sammen med kæresten.

- Vi kom hjem og troede, at alt var godt. Så kiggede vi ud og så, at der var noget, der ikke var helt i orden, lød det videre fra sangeren, som i øvrigt kunne fortælle, at der ikke var nogen i bilen, da ulykken indtraf, og at alle har det godt.

Parret skal nu på jagt efter en ny bil. 

Se billederne af de mange andre kendte gæster til "Grease"-premieren i galleriet herunder:

De kendte på den røde løber til premieren på Grease (Foto: Martin Høien)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden