Fredag, 10. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Supersødt billede! Neel Rønholts kendte kæreste og døtre bakkede op på stor aften

Neel Rønholt
Neel Rønholt
Foto: Hanne Juul
Neel Rønholt medvirker for tiden i karrierens første musical, og da der torsdag aften var premiere, fik hun fuld opbakning fra både kæresten og sine to døtre.

Torsdag aften sprang Neel Rønholt for alvor ud som musicalstjerne, da der var premiere på ”Grease”, hvor hun spiller rollen som Sandy.

Den røde løber var derfor rullet ud i Falkoner Salen i København, og det strømmede til med spændte publikummer. Tre af dem, der var ekstra spændte på at se forestillingen, var Neel Rønholts kæreste, Jens Sætter-Lassen, og parrets to døtre, Ellen på otte år og Franka på fem år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har glædet os helt sindssygt. De har været ud at købe et sæt tøj hver, og vi har alle fået lagt neglelak. Det er en stor aften, og vi har virkelig glædet os. Det er første gang, at I har prøvet at være med til en premiere, sagde Jens Sætter-Lassen, 37, og kiggede på sine to døtre. Forinden havde det spændte trekløver været ude at få sig en burger. 

Jens Sætter-Lassen med døtrene Ellen og Franka
Foto: Martin Høien

Skuespilleren var lidt spændt på, om pigerne kunne holde sig vågne hele aftenen.

- Nu er vi her, og så ser vi, hvor længe vi holder. Og så håber jeg, vi kan drikke en lille sodavand eller noget bagefter sammen med mor.

Den seneste tid har været travl for den lille familie, for mens Neel Rønholt, 38, har forberedt sig på karrierens første musicalrolle, har Jens Sætter-Lassen tilbragt en del tid i Esbjerg, hvor han har været på filmoptagelser.

- Det har været en lidt sej periode med Neel, der har haft tryk på med prøver, og jeg har også været en del væk. Men nu er jeg tilbage til at være husfar de næste måneder. Det kan jeg vildt godt lide.

Neel Rønholt og Silas Holst spiller hovedrollerne i "Grease". 
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden