Torsdag, 9. marts 2023 — af Catja Klarskov

Neel Rønholt og Silas Holst har premiere på Grease i aften: Sådan blev de venner

Silas Holst og Neel Rønholt 
Silas Holst og Neel Rønholt 
Foto: Hanne Juul
Silas Holst og Neel Rønholt spiller sammen i musicalen “Grease”, der har premiere i aften. Men faktisk går deres venskab helt tilbage til 2019.

Sommerfuglene basker ret sikkert rundt i maverne på skuespiller Neel Rønholt og musicalstjerne Silas Holst, inden aftenens premiere på musicalen “Grease”, hvor de spiller hovedrollerne Danny Zuko og Sandy.

Men selv om mange måneder med intense prøver, sang og danseundervisning sikkert har bragt Neel Rønholt og Silas Holst endnu tættere sammen, så kan deres venskab faktisk dateres helt tilbage til 2019, hvor de begge medvirkede i dansekonkurrencen “Vild med dans” på TV 2. Det fortalte Silas Holst, da han og Neel Rønholt i søndags gæstede tv-studiet hos “Go’ morgen Danmark”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her fortalte den professionelle danser desuden, at han blev meget glad, da han fik at vide, det var “Mercur”-skuespillerinden, han skulle spille overfor i “Grease”.

– Jeg mødte jo Neel, da vi lavede “Vild med dans” i 2019. Her dansede vi med hver vores partner, men alligevel fik jeg fornemmelsen af, at vi bliver venner, fortalte han i TV 2-programmet “Go’ morgen Danmark”.

I 2019-udgaven af “Vild med dans” var Neel Rønholt partner med Michael Olesen, hvorimod Silas Holst dannede par med skuespiller Jacob Fauerby. Sidstnævnte par vandt konkurrencen og skrev sig samtidig ind i verdenshistorien som det første par af samme køn til at vinde dansekonkurrencen.

Når makkerparret torsdag aften indtager de skrå brædder, er det Neel Rønholts debut som musicalstjerne, og derfor finder hun ro i, at hun har den garvede Silas Holst ved sin side.

Silas Holst har efterhånden medvirket i adskillige musicals, blandt andet “Kinky Boots”, “Mamma Mia” og “Dirty Dancing”, og på opsætningen af “Grease” er han, foruden hovedrolleindehaver, også koreograf på forestillingen.

“Grease” har premiere torsdag den 9. marts på Scandic Falkoner.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden