Ann Hjort i stort interview: Har fundet ro i livet og ny kærlighed

Foto: Kasper Wenstrup
Hun blev kendt som Puk i julekalenderen "Nissebanden". I dag er hun 62 år, aktuel i Rødvig Revyen og fuld af livsmod. I et stort interview med BILLED-BLADET fortæller hun om familien, karrieren og lidt om sin nye kærlighed.

Livet behandler Ann Hjort godt for tiden.

Hun er flyttet i drømmelejlighed i indre København, hun har det bedre end nogensinde i sind og krop og efter bruddet med kæresten, den 24 år yngre kollega Rasmus Krogsgaard i 2017, spirer kærligheden igen hos den 62-årige skuespiller.

Ann Hjort har fået ny kæreste

Men det er stadig meget nyt, fortæller Ann Hjort, som er aktuel som revyskuespiller i Rødvig Revyen. 

- Det vil jeg gerne holde for mig selv. Det er meget spædt, og det har ikke stået forrest for mig. jeg har haft travlt med at flytte og få rettet op på en masse ting. Det er meget godt lige at trække vejret og komme på plads, inden man kaster sig ud i noget siger hun i et stort interview til BILLED-BLADET.

Anton, Ann og Finn
Foto: Aller Media

Anton, Ann og Finn

Til gengæld fortæller hun gerne om det gode forhold til eksmanden - og faren til hendes søn - Finn Nielsen, om at fylde 60, om livet som freelancer, om sønnen Antons valg om at gå i forældrenes fodspor og om tankerne om at gå på pension.

Alt det og meget mere kan du læse i denne uges BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden