Lørdag, 4. januar 2020 - af af Trine Larsen og Stine Ramlyng

Anne Karin Broberg efter hårde måneder: Nu stråler hun igen

Foto: Martin Høien og privat
Sanger og skuespiller Anne Karin Broberg stråler igen af overskud og glæde efter nogle hårde måneders kamp mod brystkræft. Beskeden fik hendes verden til at styrte i grus.

Da sanger, revyskuespiller og Bakkesangerinde Anne Karin Broberg, 59, i marts gik til den rutinemæssige mammografi, anede hun ikke, hvad der kort efter skulle ramme hende.

En aggressiv kræftform, der betød kemo, operation og stråler. Men efter måneders behandling er hun kommet igennem det hårde forløb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærlighed har hjulpet hende igennem

Kærlighed har været en vigtig faktor, siger Anne Karin, der har meget at takke sin mand, Bent Sørensen, kaldet Konsulen, for. I hele forløbet har han været hendes solide klippe. 

Det kræver mod at udstille sig selv, især når man er en offentlig person, men Anne Karin valgte at være åben om sin sygdom, da hun fik brystkræft sidste år.
Foto: Privat

– Takket være min daglige store støtte sammen med vores datter Juliane, der blev 18 år og student i sommer, er jeg kommet helskindet igennem sygdommen. Og nu er jeg bare så glad og føler, at jeg kan slappe mere af og give mere slip.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg behøver ikke anerkendelsen så meget mere, det er jo ellers en skuespillers drug, men jeg har jo fået den fineste, da jeg fik ”Årets Dirch” i sommeren 2017, siger Anne Karin taknemmeligt og tilføjer:

– Og nu vil jeg begynde at synge mere igen ..., fortæller Anne Karin Broberg blandt andet i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden