Badehotellets stjerne: Lokket til revy af Lisbet Dahl

Foto: Søren Jul Lamberth
Badehotellets Anette Støvelbæk har udfordret sig selv ved at spille revy i Kerteminde i år. Lisbet Dahl gav hende lysten, fortæller Støvelbæk, som BILLED-BLADET i denne uge har mødt i Kerteminde.

Anette Støvelbæk har hidtil holdt sig væk fra sommerrevyscenerne.

- Jeg har haft svært ved at se mig selv i det store udtryk, hvor man maler med den brede pensel. Men Lisbet Dahl tændte en lille lyst i mig, da vi lavede et indsamlingsshow i forbindelse med "Krøniken", og jeg optrådte med en Aage Stentoft tekst. "Du skal da lave revy, skal du ikke?", sagde hun - og når Lisbet Dahl siger sådan tænker man, at det skal man måske nok, siger Anette Støvelbæk.

Anette Støvelbæk udfordret af revy

Anette oplever genren lige præcis så udfordrende som hun forestillede sig.

Det kan man bl.a. læse i denne uges udgave af BILLED-BLADET, hvor Støvelbæk også fortæller om sin glæde ved at bo på i København, om at være vinterbader, om at have to store drenge, der snart er fløjet fra reden, og hvordan hun og gemalen Lars Mikkelsen holder liv i ægteskabet.

Badehotellet på tegnebrættet

Anette Støvelbæk kommer naturligvis også ind på sin fortsatte rolle i Badehotellet på TV

– Forfatterne er i gang med figurernes rejse hele siden, og vi kan ikke rykke os alle sammen på samme tid. Sidste år blev Fru Frigh forholdsvis skrap, men i år kommer der nye boller på suppen, og nye figurer ind, siger hun.

Læs hele det dejlige interview med Anette Støvelbæk og se alle billederne fra hendes sommerhjem i Kerteminde i denne uges BILLED-BLADET.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden