18. nov. 2018
Af Henrik Salling

Bodil Jørgensen og Martin Buch tændte Tivolis juletræ

Martin Buch, Bodil Jørgensen og julemanden.
Martin Buch, Bodil Jørgensen og julemanden.
Foto: Tivoli
Bodil Jørgensen og Martin Buch fik god hjælp fra julemanden, da Tivolis kæmpe juletræ tændt.

Ingen jul uden Tivoli og ingen jul uden juletræ. Og det var de mere end 35.000 små pærer på Tivolis juletræ helt enige om, da skuespillerne Bodil Jørgensen og Martin Buch trykkede på knappen, og de mange lys lyste i den grad om kap med de mange børn, som også havde fundet vej til forlystelseshaven i midten af København.

Det er 25. gang, at Tivoli åbner portene i den koldeste tid, og for mange er det blevet en fast tradition at være med til juletræstændingen.

- Man kan ligesom få sådan noget stjernestøv, der falder ned over en, sådan var det faktisk. Jeg var overrasket over, at der var så mange lys. Og så var det altså smukt at se de små, det var det altså, sagde Bodil Jørgensen efterfølgende til B.T.

Stor oplevelse for datteren

Martin Buch havde også taget sin datter Lucia med til juletræstændingen, og efter sigende skulle det have været en stor oplevelse.

I løbet af resten af november og hele december bliver der rig mulighed for at komme i julestemning i Tivoli. Tivoli holder åbent helt frem til den 31. december, og der foregår masser af aktiviteter for både børn og voksne.

I Glassalen spiller Crazy Christimas Cabaret, der som bekendt aldrig handler meget om jul. Ikke desto mindre er det for mange en juletradition at se det skøre show. Af de mere sikre julehit kan nævnes julemarkedet og Luciaoptoget, som er med til at skabe god stemning i haven. Midt på Plænen har Tivoli i år bygget Hjulkøbing. En stationsbygning med den helt rigtige julestemning.

Læs mere om: