17. nov. 2018
Af af Henrik Salling

Nina fra Sygeplejeskolen: Julehygge med mand og børn

Katrine Greis-Rosenthal, Martin Greis
Katrine Greis-Rosenthal, Martin Greis
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Katrine Greis-Rosenthal, der spiller Nina i Sygeplejeskolen, var i Tivoli med sin skuespillermand og parrets tre børn.

Den kunstige sne var på plads. Nisserne ligeså, da Tivoli i dag slog portene op for årets julesæson. Det var samtidig også 1-årsdagen for Tivoli Food Hall som nu et år har præget bybilledet i København, og som hver dag lokker forbipasserende til at nyde lækker mad og et godt glas.

Og mange havde da også netop i dag fundet vej fra den lune sofa til den kølige november-dag i Carstensens gamle have.

Martin Greis klarer juleanden

Blandt andre skuespillerparret Katrine Greis-Rosenthal og gemalen Martin Greis. De var i selskab med parrets tre børn - August Levi på to et halvt år, Esther Liv på seks år og Emma Mai på ni - og alle glædede sig til julen og familiens traditioner. Katrine er i øjeblikket super aktuel i TV 2 Charlie-serien "Sygeplejeskolen" og filmen "Lykkeper".

- Vi er jo så heldige, at vi med Katrines jødiske aner også forsøger at inddrage nogle andre tradtioner. For os handler det i høj grad om at mødes om maden i julemåneden, fortalte Martin, som til juleaften altid tager ansvaret for at stege juleanden.

- Jeg forsøger at tilberede den på en ny måde hvert år, hvilket er ret sjovt og hyggeligt, sagde Martin, inden turen gik videre ud i forlystelseshaven, som var pyntet op efter alle kunstens regler.

Læs mere om: