Katrine Greis-Rosenthal om rollen i Sygeplejeskolen: Skønt at Nina har en rebel i sig

Katrine Greis-Rosenthal.

Katrine Greis-Rosenthal.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Skuespilleren Katrine Greis-Rosenthal kan genkende selvstændigheden og det at gå den vej, man gerne vil, hos sygeplejersken Nina Neergaard, som hun spiller i TV 2 Charlie-serien ”Sygeplejeskolen”.

Skuespilleren Katrine Greis-Rosenthal, der for alvor har slået sit navn fast i Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans ”Lykke-Per”, spiller i ”Sygeplejeskolen” Nina Neergaard.

Hun er i TV 2 Charlie-serien gift med overlægen Bent Neergaard (Jens Jørn Spottag) – og har også et godt øje til sygeplejeeleven Erik Larsen (Morten Hee Andersen).

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Jeg holder meget af Nina og synes, hun er sympatisk. Hun har et glimt i øjet og er ikke nødvendigvis regelret, hvilket jeg synes er dejligt, fortæller Katrine om rollen til BILLED-BLADET.

Genkender selvstændigheden

- Det er skønt at spille en karakter med en potentielt stor udvikling og én, som gerne vil noget mere. Jeg kan genkende selvstændigheden og det at vælge den vej, man selv vil og gå imod, hvad andre synes, man burde, slår Katrine Greis-Rosenthal fast. Hun er gift med Martin Greis, som spiller sønnen Poul i ”Badehotellet”, og parret har tre børn.     

 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden