Søndag, 25. marts 2018 — af Karina Didriksen

Bodil Jørgensen på scenen med Rytteriet: Det var nervepirrende

Martin Buch, Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft.
Martin Buch, Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft.
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Bodil Jørgensen var for første gang med kollegerne Rasmus Botoft og Martin Buch på scenen til premieren på ”Rytteriet – Live i Tivoli”.

Lattermusklerne blev sat på overarbejde hos publikum, da Bodil Jørgensen gik på scenen med Rasmus Botoft og Martin Buch i Glassalen, hvor der var premiere på deres nye show ”Rytteriet – Live i Tivoli”.

Det var første gang, at ”Badehotellet”-stjernen optrådte live sammen med sine ”Rytteriet”-kolleger, og de havde været meget spændt på at se publikums reaktion.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var nervepirrende i starten, men så kom vi i gang, og det er virkelig skønt med så mange glade mennesker. Så vi er lettede, sagde en smilende Bodil Jørgensen til BILLED-BLADET efter forestillingen.

Venskabet er vigtigt

Den 57-årige skuespiller var glad for at have Rasmus Botoft og Martin Buch ved sin side.

- Det er det bedste selskab, man kan komme i. Jeg elsker at lave figurerne, men det er også venskabet, der betyder noget i livet, fortalte Bodil Jørgensen.

Satiregruppen ”Rytteriet” har i år 10-års jubilæum, og det fejrer de med deres nye liveshow, som er skræddersyet til Tivoli i anledning af den gamle haves 175-års jubilæum.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden