Lørdag, 21. maj 2016 - af af Liz Rørsig

Bodil Jørgensen: Sjov sommer uden "Badehotellet"

Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der bliver tid til både grin i Tivoli og familieferie i Italien, inden optagelserne starter til en ny sæson af "Badehotellet"
Alt tegner til at, det bliver en herlig sommer for Bodil Jørgensen - selv om der endnu er et par måneder til, "Badehotellet" åbner, når de nye opotagelser går i gang. Først skal Bodil Jørgensen have det sjovt i Tivoli, når hun fra 2. juni  til midt i juli skal få os til at grine i Glassalen sammen med resten af holdet i Tivolis sommerrevy Tam Tam. Men derefter skal tiden nydes sammen med familien, forklarer Bodil Jørgensen.  

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 

Bodil Jørgensen til Italien

– Vi har travlt, men vi griner meget. Det er det vigtigste, forklarer hun om prøverne før premieren i Glassalen. - Jeg har lovet mine børn, Rigmor, 8, Østen, 15, og Johannes, 20, mange ture i Tivoli denne sæson. Rigmor har allerede været herinde til prøverne. Vi holder sommerferie i vores lille hus på bjerget i Italien. Det er nærmest et skur, men det er så fint, siger Bodil Jørgensen, der også snart skal i gang med nye optagelset til TV 2’s ”Badehotellet”. – Det glæder jeg meget til.    LÆS MERE: Bodil Jørgensen skruede bissen på i "Badehotellet"

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden