Cirkusrevy-skuespillerne fik fødderne i cement

foto: Martin Høien

Den traditionelle cement-afstøbning fandt i dag sted foran teltet på Bakken, hvor Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Lise Baastrup satte deres fodaftryk.

Tirsdag, 25. april 2017 - af Casper Nielsen

Lisbet Dahl var den første, der satte sit aftryk i cementen foran Cirkusrevyen. Instruktøren har travlt med at gøre revyen flyvefærdig til premieren den 18. maj, og lige nu er skuespillernes fodaftryk det eneste nummer, der kunne sættes fast i cement.

- Lige nu skal det hele samles, det er meget samme proces som sidst, men der er politiske kommentarer med, sagde Lisbet Dahl, da fodaftrykket var sat, og dagens lagkage kunne nydes.

Succesrige skuespillere genvalgt

Cirkusrevyens tradition med at sætte fodaftryk i cementflise begyndte i 1988, og her var det foruden Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Kai Løvring og Jeanne Boel, der lagde fødder til aftrykket.

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Både Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard ”står endnu” i teltet, og derudover har holdet fra sidste succesfulde sæson fået genvalg, således at man også i år kan se Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Lise Baastrup give den gas.

Der er allerede nu solgt langt over 105.000 billetter.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard om 38 år med Cirkusrevyen: Det er helt absurd