Ulf Pilgaard om 38. år med Cirkusrevyen: Det er helt absurd

Foto: Lars H. Laursen
Ulf Pilgaard er netop begyndt på sin 38. sæson i Cirkusrevyen i år, hvilket han selv har svært ved at tro på.

Det er ikke en nyhed, at Ulf Pilgaard igen er klar til en sæson på Dyrehavsbakken i Cirkusrevyen, derfor ville det også være et større brag, hvis ikke han var med. 

- Det ville føles mærkeligt, hvis jeg ikke skulle efterhånden. Det er som at komme hjem, fortæller Ulf Pilgaard med et grin. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Omskifteligt cirkusrevy-hold

Det er da også svært for den folkekære skuespiller at forstå, hvor mange år der er gået sammen med det til tider omskiftelige hold i Cirkusrevyen.

- Det er den 38. sæson, at jeg er med. Det er helt absurd, når man siger det højt. Jeg kan jo stadigvæk huske, dengang jeg nærmede mig Elga Olgas tal.

Nostalgi: Ib Schønberg køber Cirkusrevyen

Med Lisbet Dahl i hælene

- Og Elga Olga havde været i Cirkusrevyen i 16 år, og det var rigtig meget - meget mere end Dirch, Marguerite Viby, Osvald Helmuth og nogle af de mange store revynavne - de havde jo aldrig været der så længe, fortæller han.

Det er omkring 22 sæsoner siden, at Ulf Pilgaard rundede revy-heltinden Elga Olgas 16 sæsoner. Skarpt efter Ulf Pilgaard kommer naturligvis kollegaen Lisbet Dahl, der på begynder sin 32. sæson ved Cirkusrevyen i år.   

Ulf Pilgaard om savnet af sin kone

denne uges BILLED-BLADET kan I også læse, hvordan Ulf Pilgaard tackler savnet af sin kone Gitte, der døde i november efter flere års sygdom

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden