Torsdag, 12. november 2020 — af Stine Ramlyng

Cirkusrevyen melder klar: Denne stjerneskuespiller er ny på holdet

Cirkusrevyholdet 2021
Cirkusrevyholdet 2021
Foto: Henrik Petit
Cirkusrevyen udgik i 2020 på grund af corona, men nu prøver Cirkusrevyen igen - og det nu med en ny skuespiller på holdet.

Vild med dans, Badehotellet og nu også Cirkusrevyen. Merete Mærkedahl er er klar tli at være en del af cirkusrevy-holdet, der fra den 1. maj 2021 spiller i Teltet på Bakken.

Coronaen satte en bremser for cirkusrevyen i 2020, men er klar - på bedste og mest coronavenlige vis, igen i 2021.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fem gamle og en ny på holdet

Det seksstjernede hold bestående nu af Ulf Pilgaard (har 40-års jubilæum), Lisbet Dahl (medvirker for 34. gang), Niels Olsen (medvirker for 8. gang), Henrik Lykkegaard (medvirker for 20. gang) og Niels Ellegaard (medvirker for 13. gang) og Merete Mærkedahl (debutant).

For nyligt mødtes holdet for allerførste gang, og instruktør Lisbet Dahl ser frem til en sommer, hvor de mange forventningsfulde gæster endelig kan opleve revyen igen.

- Efter en lang sommer uden revy, glæder jeg mig til at vi næste år kan mødes igen. Vi har alle på holdet savnet at se gæsterne i teltet hele sommeren, og selvom kulturlivet som alle andre været hårdt ramt under coronapandemien, er teatre og kulturinstitutioner heldigvis åbne nu, og derfor er jeg virkelig glad for, at vi kan glæde os til endnu en dejlig revysæson på Bakken,” siger instruktør Lisbet Dahl i en pressemeddelelse.

Tager hensyn til Corona

- Cirkusrevyen blev i 2020 aflyst for første gang nogensinde som følge af coronapandemien, men i 2021 vender Cirkusrevyen stærkt tilbage! På søndag den 15. november fylder Ulf Pilgaard 80 år, og i anledningen af den runde dag, kan Cirkusrevyen fortælle, at der sideløbende arbejdes på en række løsninger, så publikum atter kan opleve Ulf Pilgaard og revyen til næste år.

- Fortsætter de gældende restriktioner kan Cirkusrevyen 2021 blive til virkelighed på en sikker måde for både gæster og medarbejdere, så alle trygt kan gå i teltet, fortæller direktør Torben ”Træsko” Pedersen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden