27. jun. 2015
Af Lone Vandborg

Cirkusrevyen: Nyt stjernefrø

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/cirkusrevyen.jpg
Foto: Cirkusrevyen
Cirkusrevyen præsenterer sit hold for sæson 2016. Der er tale om fire veloplagte og velkendte ansigter samt et nyt, frisk pust

Ditte Hansen har valgt at holde næste sommer fri for at kunne fokusere på sin TV-karriere. Derfor skulle Cirkusrevyen finde en ny skuespiller til næste sæson. Valget faldt på Lise Baastrup, der ikke var længe om at takke ja.

- Jeg måtte knibe mig i armen, da jeg fik jobbet tilbudt. Det er en kæmpe ære at få lov til at være med til at bidrage til, hvad jeg vil betegne som vaskeægte dansk kulturarv. At få lov til at stå på en traditionsrig scene sammen med fire så erfarne og dygtige skuespillere, som jeg har dyb respekt for - det er både enormt nervepirrende og fuldstændig fantastisk, siger Lise, der mest er kendt som Hjørdis fra serien af samme navn og ”Rita”.

- Jeg har dyb respekt for Ulf, Lisbet, Henrik og Niels, der år efter år har stået på Danmarks største revyscene og leveret dansk humor på et meget højt plan foran et levende publikum. Jeg glæder mig helt ustyrligt til at være en del af det – og ikke mindst til at få fingrene i de gode tekster, som jeg altid har beundret Cirkusrevyen for at have, understreger Lise.

Herlig premiere

Læs mere om: