Mandag, 20. april 2020 — af Helle Skram de Fries

Dejlige billeder: Robert Hansen søndagshygger med sin søn

Robert Hansen.
Robert Hansen.
Foto: Søren Lamberth
For den 40-årige skuespiller Robert Hansen er sønnen Herman den skønneste guldklump.
Mit livs kærlighed, fars dreng, min guldklump. Ordene fra skuespiller Robert Hansen er mange og kærlige til Instagram-billederne af sønnen Herman, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
19. april stod den på søndags far-søn hygge i det gode vejr. Her fik Herman på syv år løbet på rulleskøjter – iført beskyttende hjelm naturligvis.
Foto: Privat
Og så blev der rokket med rokketænderne.
Foto: Privat
Robert Hansen blev allerede folkeligt kendt tilbage i 1999 i ”Kærlighed ved første hik”, som Viktor, hvor han spillede overfor Sopfie Lassen-Kahlke, der spillede Anja. I 2018 kunne man se ”Kærlighed ved første hik – The Musical”, hvor Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke blev genforenet som deres ”gamle” figurer.

De svære ting

Men Robert Hansens liv har også budt på svære ting. Blandt andet en hjerteoperation i 2015 og en hjerneblødning i 2017. Ting som Robert Hansen har kæmpet sig igennem.

Sønnen gav motivation

Blandt andet, som Robert Hansen tidligere har givet udtryk for, fordi sønnen Herman var hans motivation til ikke at give op. Tydeligt er det da også i dag, hvor meget Herman, som Robert Hansen har fra forholdet med Pernille Fredskild Thøgersen, betyder. Herman er sin fars guldklump.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden