Fredag, 18. september 2020 — af Helle Skram de Fries

Derfor jubler Preben Kristensen

Preben Kristensen.
Preben Kristensen.
Foto: Lars H. Laursen.
Den 67-årige skuespiller jubler over at være tilbage på scenen og mærke publikums begejstring.
Det var en glad og lettet Preben Kristensen, der mødte BILLED-BLADET efter premieren 17. september på musicalen Oliver! På Det Ny Teater.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Her spiller Preben Kristensen den snu hæler Fagin i musicalen, der er baseret på Charles Dickens skønne roman ”Oliver Twist”.
Foto: Dan Mariegaard
- Det var skønt at mærke publikum, og man tænkte slet ikke over, at salen kun var 50 procent fuld, fortalte den populære skuespiller efter den flotte premiere.

100 procent begejstring

For selvom der kun var solgt under halvdelen af billetterne på grund af coronareglerne, så var begejstringen hos de fremmødte oppe på 100 procent.
Der blev både klappet og piftet. Ikke kun ad Preben Kristensens herlige fortolkning af Fagin, men af hele ensemblets flotte præstationer på scenen. 12-årige Bertram Hasforth Klem høstede også klapsalver for sin præstation som Oliver Twist.
Foto: Dan Mariegaard
Preben Kristensen og resten af ensemblet glæder sig over, at der trods corona-restriktioner er kommet gang i teaterverdenen.

Kæmpe tak

- Kæmpe tak til vores chef for at få det her til at lykkes, lyder det fra en glad Preben Kristensen. Og Det Ny Teater passer godt på. Alle bliver coronatestet, og alt bliver sprittet af, så både medvirkende og publikum kan føle sig trygge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden