Tirsdag, 18. februar 2020 - af John Lautrup

Det skal hr. Ramsing efter Badehotellet

Rasmus Botoft
Rasmus Botoft
Foto: Rumle Skafte
Skuespilleren Rasmus Botoft hopper fra rollen som hr. Ramsing i "Badehotellet" til værtsrollen i en ny version af Tivoli Varietéen.

Rasmus Botoft, som lige nu i skikkelse af Johan Ramsing har travlt med at charmere fru Frigh i "Badehotellet", skal også forsøge at charmere publikum med en ny varieté i Tivolis Glassalen. 

Der bliver tale om tre originale shows, hvor Rasmus Botoft som gennemgående vært præsenterer publikum for en række underholdende overraskelser pakket ind i livemusik. Tivoli Varietéen får premiere 1. april i Glassalen, og billetsalget starter i dag. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har haft en drøm om at genoplive Tivoli Varietéen i Glassalen, siden jeg var helt ung. Ambitionen er. at publikum går glade ud i Tivoli, med et smil på læben, måske med en tåre i øjenkrogen og med lyst til livet, med lyst til oplevelser. Oplyste, opvakte og i godt humør. Og ingen aftener kommer til at være ens. Jeg glæder mig helt vildt, siger Rasmus Botoft. 

Han har de seneste sæsoner sørget for fulde huse i Glassalen sammen med Martin Buch og de øvrige medvirkende i "Rytteriet". Men han skal altså nu prøve at stå på egne ben. I pressemeddelelsen fra Tivoli hedder det om hans nye projekt: "Det er ambitionen, at Tivoli Varietéen både skal være eksklusiv, folkelig og munter på samme tid. Der bliver også plads til det fjollede, rørende og nogle gange endda oplysende".

Hvert show får sine egne hemmelige og underholdende gæster, der dukker op og flettes ind i aftenens forestilling. Der bliver tale om nationale såvel som internationale gæster. De forskellige gæster, der dukker op, bliver ikke afsløret før forestillingerne, da det et hele grundideen bag forestillingerne. Det syv mand store Glassalens Tivoli Orkester med Nikolaj Hess som kapelmester binder showet musikalsk sammen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden