11. maj. 2015
Af Juliane Olsen

Dirty Dancing – The Musical storsælger i Operaen

Dirty Dancing
"Dirty Dancing - The Musical" sælger lige nu stort i Operaen til næste sommer.
Foto: Jacob Ljørring
“Dirty Dancing”-musicalen har bragende succes, og forestillingen i Operaen sælger i øjeblikket stort.

Først var det Tivoli, der kunne melde om totalt udsolgte billetter til “Dirty Dancing – The Musical”, så var det Musikhuset i Aarhus, der fik fuldt hus, og nu kaster musicalen også sit stjernedrys over Operaen.

De første 25.000 billetter til forestillingen i Operaen, der skal spilles næste sommer, er nu solgt, og dermed bliver der nu åbnet for salget af seks ekstraforestillinger fra 3.-7. august 2016 – i alt 10.000 billetter.

Silas Holst er taknemmelig

- Jeg elsker at gå på scenen hver aften. Vi er alle sammen så taknemmelige over den modtagelse, vi får fra publikum efter hver eneste opførelse, og vi glæder os allerede helt vildt til, at vi skal vælte Operaen sammen til næste sommer, siger Silas Holst i en pressemeddelelse.

"Dirty Dancing" tæt på rekord

Billetsalget til Operaens forestillinger har været i gang i blot tre måneder, og nu nærmer det samlede salg sig med hastige skridt 200.000 billetter, hvilket gør ”Dirty Dancing – The Musical” til den hurtigst sælgende musical i Danmark.

”Dirty Dancing – The Musical” fik danmarkspremiere den 26. februar, og den første spilleperiode blev totalt udsolgt med i alt 126.000 billetter.

LÆS MERE: Jesper Winge Leisner forkæler "Dirty Dancing"-holdet

Læs mere om: