12. sep. 2021
Af Trine Larsen

Disse personer savnede Ulf Pilgaard til sit 40-års jubilæum

Ulf Pilgaard
Ulf Pilgaard
Foto: Mikael Rieck
Det vrimlede ind med kolleger, eks-kolleger, venner og familie, da Ulf Pilgaard, 80, sidste søndag blev fejret og hyldet for sine 40 år i Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken nord for København. Men flere personer manglede på den store dag.

Ulf Pilgaard har gennem sine 40 år i Cirkusrevyen spillet sammen med en lang række koryfæer, som desværre ikke er længere er. Blandt andet vennen Claus Ryskjær, men også Dirch Passer og Preben Kaas. Så de kunne af gode grunde ikke deltage i fejringen.

Særligt én savnede Ulf Pilgaard på den store dag, nemlig vennen og kollegaen gennem alle årene, Lisbet Dahl, der er sygemeldt hele denne sæson, og det berørte ham tydeligt.

For Lisbet Dahl har været sammen med Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen alle årene. Og siden 1974 har hun i flere perioder været kollega med Ulf og sammen har de hevet succes efter succes i hus.

Den 75-årige Lisbet Dahl har samtidig også været kunstnerisk leder og instruktør af Cirkusrevyen, men i begyndelsen af juli måtte den populære skuespiller nødtvungent lade sig sygemelde fra sit hjertebarn med stress efter en længere periode med en alvorlig infektion i kroppen, som tærede på kræfterne.

Ærede Lisbet Dahl i sin tale

Lisbet Dahl var derfor heller ikke med til at fejre Ulf ved hans jubilæumsfest og dét var Ulf Pilgaard virkelig ked af. Så meget, at han i sin takketale ved festen på restaurant Postgården gav Lisbet Dahl en stor del af æren for sin succes i teltet og sagde, at han var ked af, hun ikke kunne være dér sammen med ham.

Lisbet Dahl vender desværre ikke tilbage til revyen i denne sæson, men skal i stedet slappe af og komme sig helt.

Se alle gæsterne til 40-års fejringen i galleriet herunder:

GALLERI: Ulf Pilgaards 40 års hyldest (Foto: Mikael Rieck)

Læs mere om: