Græsted Revyen venter på Robert Hansen

Robert Hansens deltagelse i Græsted Revyen står hen i det uvisse på grund af hans sygemelding.

Robert Hansens deltagelse i Græsted Revyen står hen i det uvisse på grund af hans sygemelding.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

"Vi håber på, at Robert Hansen vil blive klar, og kan spille, men vi må tage den endelige beslutning i næste uge," siger Græsted Revyens direktør René Richardt om den sygemeldte stjerne, der er et af hovednavnene i sommerrevyen.

Fredag, 17. april 2015 - af Casper Nielsen

Robert Hansens sygemelding har givet grund til bekymring i Græsted Revyen, hvor den populære skuespiller er på plakaten til årets sommerrevy.

-Vi afventer lige situationen, og tager stilling til hvad vi skal gøre i den kommende uge, men vi vil gøre alt for at få Robert Hansen til at medvirke, siger Renè Richardt, der er revydirektør på Græsted Kro, hvor Græsted Revyen skal spille.

Der er premiere lørdag den 13. juni, men forberedelserne skal så småt til at gå i gang, og René Reichardt håber stadig på at Robert Hansen måske kan være med – så småt – til idémøderne i slutningen af maj.

Robert Hansen blev opereret

-Det er først i de sidste fjorten dage, at vi rigtig har teksterne på plads og skal øve, så lad os nu se, siger René Richardt optimistisk til BILLED-BLADET.

Robert Hansen fik det skidt bag scenen under forestillingen på "Dirty Dancing".

Det viste sig, at han havde en flænge i hovedpulsåren, hvilket krævede en større operation.

Revydirektøren lurede Robert Hansen

Overlægen på Rigshospitalet har forklaret, at efter en så stor operation skal Robert Hansen regne med en rekonvalescens-periode på to til tre måneder, hvilket er helt normalt for den type operationer.

Alligevel håber René Richardt på Robert.

-Jeg har luret på Robert Hansen, siden han var med i ”Live fra Bremen” og set, at han jo er et kæmpe komisk talent. Og så er han en rigtig charme-bøf, så han ville være et stort plus for revyen. Forsalget er gået fantastisk, men vi har også noget at leve op til. Sidste år blev vi kåret som ”Årets Revy 2014” og Sofie Stougaard fik titlen som årets talent ved Revyernes Revy, siger René Richardt.

Robert Hansens medvirker er uvis

I år medvirker foruden Sofie Stougaard og René Richardt også Laura Bach.

Spørgsmålet er, om Robert Hansen også gør.

LÆS MERE: Robert Hansen vender ikke tilbage til "Dirty Dancing"-musical.