Han er Kasper Hjulmands klippe: Så tætte er de to venner

Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand

Foto: Ritzau Scanpix
En holdindsats. Det er hvad Kasper Hjulmand lige fra start har kaldt Danmarks succes. Og Hjulmand selv har også sin egen "klippe", nemlig assistenttræner Morten Wieghorst.

Navnet er Wieghorst. Morten Wieghorst. Og han er Kasper Hjulmands klippe, hans ven og det, som Hjulmand betegner som 'et godt menneske'.

Og selv om den 50-årige assistenttræner ikke står i frontlinjen under EM, så står han som en helt uundværlig, solid klippe bag Hjulmand og landsholdet i tykt og tyndt. 

Man kan stole på Morten Wieghorst

- Morten er sindssygt vigtig for mig, og jeg er superglad for at han takkede ja til at tage med mig ind i DBU. Vi har været tætte og oplevet utrolig mange ting sammen. Han er en klippe, der er god i modvind. Man kan stole på ham 100 procent. Han er loyal og meget dygtig, har Hjulmand tidligere sagt til dr.dk.

Morten Wieghorst og Kasper Hjulmand
Foto: Ritzau Scanpix

Morten Wieghorst og Kasper Hjulmand

Hænger sig ikke i titler

Hjulmand, 49, og Wieghorst, 50, har kendt hinanden siden 2007, og selv om Hjulmand faktisk har været assistent for Wieghorst i FC Nordsjælland, hænger de to venner sig ikke i titler, selv om rollerne nu er byttet rundt.

Modsat Hjulmand har Wieghorst selv en lang, professionel karriere bag sig. Han har både spillet i Lyngby, Brøndby og i den skotske klub Celtic FC.

På landsholdet nåede Morten Wieghorst at spille 30 A-kampe, hvor han scorede tre mål og seks ungdomslandskampe som aktiv spiller.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden