Torsdag, 11. august 2016 - af Juliane Olsen

Heldige Johannes Nymark fik sine kreditkort tilbage

Johannes Nymark

Johannes Nymark

Foto: Birger Storm
Skuepiller Johannes Nymark mistede en lille læderpung med alle sine plastickort på en tankstation forleden. Men han var heldig, at en ærlig person afleverede den til ham igen.

Den 30-årige skuespiller og sanger Johannes Nymark var forleden ganske uheldig at miste sin kortholder på en tankstation. Onsdag blev kortholderen afleveret i hans brevsprække, og det var han ganske glad for efterfølgende.

- OPTUR!!!!!:) Yesterday I left my card holder at the gas station and today someone dropped it off in my mail box. THANK YOU kind person!!!!:), skriver han på Instagram.

LÆS MERE: Flemming Enevold og Johannes Nymark forenes i Frank Sinatra-forestilling

Johannes Nymark smiler

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses en kasketklædt Johannes Nymark med sine plastickort i munden.

Der ser da også ud til at have været tale om en anseelige mængde af personlige kort, som skuespilleren har haft i sin kortholder.

Johannes Nymark rækker tommelfingeren i vejret og har et stort smil på over den tjeneste, som den ærlige person har gjort ham.

Johannes Nymark var heldig

Øverst i bunken ses et VISA-kort fra Nordea, som uden tvivl ikke har været sjovt at undvære i samlingen.

Det kan være en dyr fornøjelse at miste sit betalingskort samt kørekort, så Johannes Nymark har været heldig, at nogen hjalp ham på vej.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden