James Price overrasket i Cirkusrevyen

Foto: Dan Mariegaard
Lisbet Dahl tog fusen på sin kapelmester James Price, da hun lod Mette Blomsterberg rulle en stor kage ind på scenen i Cirkusrevyen for at fejre hans tyve års jubilæum som orkesterleder.

James Price fik sig en overraskelse, da han i Cirkusrevyens afslutningsnummer pludselig blev bedt om at forlade sin plads i orkestret og træde ind midt på scenen.

Lisbet Dahl havde en overraskelse klar.

- Det har været en fantastisk fornøjelse at arbejde med dig, og kan ikke fatte, at der er gået tyve år, og så er du et dejligt menneske, som vi alle har været glade for at samarbejde med. Du kan godt blive sur på mig, men som din kone siger, falder du hurtigt ned igen, sagde Lisbet Dahl, inden hun præsenterede aftenens overraskelse i form af Mette Blomsterberg.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hun kørte en kæmpe kage ind til James Price, hvorpå også kapelmesterens søn Julius kom ind for at give sin far en krammer.

Festen fortsatte bag scenen, hvor Prices hustru Anette Price (billedet) samt adskillige venner var mødt op for at ønske tillykke med de tyve år i Cirkusrevyen – hvor James debuterede i 1995, var med igen i 1997 og har været fast kapelmester siden 2000.

Læs om den rørende hyldest af James Price i BILLED-BLADET nr. 28, der er på gaden torsdag d. 11. juli.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden