Mandag, 15. februar 2016 - af Juliane Olsen

Johannes Nymark blev overrasket af Hairspray-holdet i Tivoli

Johannes Nymark fik blomster af sine kolleger.
Johannes Nymark fik blomster af sine kolleger.
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Skuespiller Johannes Nymark tog sejren hjem i lørdagens Melodi Grand Prix, og det blev fejret af holdet bag den kommende musical ”Hairspray” i Tivoli.
Den 30-årige skuespiller og sanger Johannes Nymark tog stikket hjem, da han lørdag deltog i Melodi Grand Prix med sin gruppe Lighthouse X.   I selskab med Søren Bregendal og Martin Skriver vandt han nemlig konkurrencen med sangen ”Soldiers of love”.   Mandag ventede der så endnu en dejlig overraskelse, da Johannes Nymark skulle deltage i prøverne på den kommende musical ”Hairspray”.   LÆS MERE: Silas Holst: Se hvad min dejlige mand har givet mig  

Johannes Nymark blev overrasket

I Tivoli var nemlig hele holdet bag musicalen samlet til overrækning af blomster og champagne til den stolte Grand Prix-vinder.   - Det er dejligt. Det havde jeg slet ikke ventet. Jeg har ikke helt forstået, at jeg har vundet endnu, sagde Johannes Nymark til BILLED-BLADET.   Johannes Nymark spiller rollen som Link i Larkin i musicalen, hvor også Silas Holst, Lene Nystrøm og Julie Zangenberg medvirker.   Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Silas Holst var stolt

Silas Holst var da også en stolt ægtemand, da han kunne få lov at give Johannes Nymark den varme velkomst.   - Det er dejligt og skønt, at han er så glad. Jeg synes, at gruppen har meget på hjerte, og nu får de mulighed for at komme ud på en kæmpe platform, sagde Silas Holst.   Lighthouse X skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Stockholm i midten af maj måned.   Se video fra Johannes Nymarks store dag i Tivoli her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden