28. dec. 2015
Af af Luise Marie Bekker

Silas Holst: Se hvad min dejlige mand har givet mig

Johannes Nymark og Silas Holst.
Johannes Nymark og Silas Holst.
Foto: AOP
Johannes Nymark gav sin mand en julegave, der gjorde ham helt svævende... bogstaveligt talt.

- Fik dette alt alt alt for fede SegBoard af min kære mand igår!!!! Er 14 år gammel Idag...!!!!! skrev Silas Holst til det billede, han lagde på sin instagramprofil første juledag.

Et SegBoard er ligesom de populære Segways, men uden styr. Man placerer sine fødder på brættet med de to hjul under - og ruller så derudaf.

- Så det gælder bare om at stille sig op på det og krydse fingre for, at man holder balancen, fortæller Silas til BILLED-BLADET og forklarer, at det ikke er lovligt at køre på det på gaderne, så han må bruge det i baghaven og i stuen.

- Jeg har næsten ikke været af det siden juleaften, så jeg er meget glad for det. Det er sjovt legetøj, og Maggie My sidder på armen og griner med, fortæller han.

Silas fandt en nødløsning

Silas' gave til hans mand, Johannes Nymark, var ikke legetøj, men vakte alligevel glæde.

- Jeg ville have givet ham billetter til Wimbledon-finalen, men de er totalt udsolgt de næste fem år. Det fik jeg en mail om 23. maj. Så måtte jeg lidt finde på en nødløsning, og det endte med, at jeg gav ham nogle støvler, meget ukreativt. Men dem blev han også glad for, fortæller Silas.

Silas Holst på arbejde og med venner til nytår

Nytårsaften skal de to bruge i selskab med nogle venner til Wallmans i Cirkusbygningen i København.

- Sidste år holdt vi nytår hos os, og 1. januar kiggede vi på hinanden og besluttede os for, at det gør vi aldrig igen. Der er simpelthen for meget oprydning. Så i år tager vi i Wallmans, hvor jeg også skal arbejde som konferencier og underholde lidt. Vores 10 bedste venner kommer, og jeg elsker jo mit arbejde, så det bliver en god aften. Vi får god mad og skal feste til den lyse morgen, fortæller Silas.

https://imgix.billedbladet.dk/silas_0.jpg
Silas Holst på sit nye SegBoard.
Foto: Privat

Læs mere om: