Lørdag, 8. februar 2020 - af Helle Skram de Fries

Kæmpestort: Maria Lucia med i Oscarshowet

Maria Lucia.
Maria Lucia.
Foto: Martin Høien
Den danske musicalstjerne Maria Lucia skal synge live til The Oscars.
Det bliver en uforglemmelig oplevelse for Maria Lucia Heiberg Rosenberg, når hun søndag 9. februar (natten til mandag dansk tid) skal synge live til årets helt store prisuddeling – The Oscars.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Den danske musicalstjerne skal optræde med storhittet fra FROST 2 ”Into The Unknown” – sammen med en række andre skuespillere, som rundt om i verden har lagt stemme til Elsa. Det oplyser The Walt Disney Company Nordic i en pressemeddelelse.

Kæmpe succes

”FROST 2” har været en kæmpe succes verden over, og bestemt også i de danske biografer, hvor mere end 675.000 gæster har set filmen, som stadig kan ses landet over. Blandt de liveoptrædende til det store Oscarshow er blandt mange andre Billie Eilish og Elton John. Og til at præsentere de mange priser er blandt andre navne som Jane Fonda, Tom Hanks, Salma Hayek og Penélope Cruz.

Lige på fødsesldagen

Maria Lucias liveoptræden finder ovenikøbet sted på hendes 36-års fødselsdag. Og med i maven har hun sin og sin forlovede Albin Ljungqvists kommende sommerbaby.
Foto: Birger Storm
Når hun vender hjem fra den store oplevelse i Dolby Theatre i USA, fortsætter hun med prøver på ”Den skaldede frisør – The Musical”, der har Københavnerpremiere 5. marts.
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!
         

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden