25. okt. 2017
Af Karina Didriksen

Kendte kvinder synger sammen: Vi er blevet gode veninder

Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen og Annette Heick.
Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen og Annette Heick.
Foto: Birger Storm
Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen og Annette Heick elsker at stå sammen på scenen i den nye teaterkoncert ”Made in Aarhus”.

Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen og Annette Heick fik gang i publikum, da de sang en perlerække af aarhusianske hits til premieren på teaterkoncerten ”Made in Aarhus” i København.

Det er første gang, at det kvindelige trekløver optræder sammen, og det er gået over al forventning.

- Det er fuldstændig som at have nogle veninder, man har kendt hele livet. Det er et meget unikt samarbejde, og vi er blevet gode veninder, fortalte en glad Xenia Lach-Nielsen efter forestillingen.

Lyder godt sammen

48-årige Trine Pallesen, 46-årige Xenia Lach-Nielsen og 45-årige Annette Heick fortolker ørehængere som ”Hjem til Århus”, ”De første kærester på månen” og ”Vimmersvej”, og de nyder at stå på scenen sammen.

- Vi tre piger er helt forelskede i os selv, fordi vi synes, vi lyder så godt sammen!, lød det med et grin fra Xenia Lach-Nielsen.

De tre kvinder optræder også sammen med to mænd, nemlig Tomas Ambt Kofod og Kris Herman. Indtil slutningen af november kan de opleves i teaterkoncerten ”Made in Aarhus” rundt omkring i landet.

Læs mere om: