17. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Max Hansen: Sønnen konfirmeret

Max Hansen, Sebatian Max Sommer, Inge Sommer
Max Hansen, Sebatian Max Sommer, Inge Sommer
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Revyskuespiller Max Hansens søn Sebastian Max Sommer blev søndag konfirmeret i Frederiksberg Kirke.
Søndag er en stor dag for revyskuespiller Max Hansen og hans hustru Inge Sommer, for her er deres søn, Sebastian Max Sommer, blevet konfirmeret i Frederiksberg Kirke. Efterfølgende skulle familien videre til konfirmationsfest på Hotel Guldsmeden i det indre København. - Det var en meget fin præst, der talte, så alle kunne forstå det – også konfirmanderne, sagde Max Hansen efterfølgende til BILLED-BLADET. LÆS MERE: Max Hansen gift igen

Max Hansen og fru Inge har fejret kobberbryllup

Det var tydeligt, at han og Inge Sommer var ganske stolte af deres søn på denne store dag i hans liv. Parret har netop fejret kobberbryllup ved at blive gift for anden gang, og der har derfor været en del at fejre for familien dette forår. Den unge konfirmand kunne afsløre, at han har ønsket sig en rejse til USA i konfirmationsgave, og at det har stået ret højt på listen.

Max Hansen holder tale

- Jeg har det godt, og det har været hyggeligt, sagde Sebastian Max Sommer efter ceremonien. Begge hans forældre afslørede, at de ville holde en tale til deres søn ved den efterfølgende fest. Her står menuen på en økologisk buffet og dertil champagne til de 45 indbudte gæster og selvfølgelig dagens hovedperson.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: