13. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Merete Mærkedahls debut i Cirkusrevyen: Badehotellet-vennerne bakkede op

Ulla Vejby, Merete Mærkedahl og Amalie Dollerup
Ulla Vejby, Merete Mærkedahl og Amalie Dollerup
Foto: Mikael Rieck
"Badehotellet"-stjernerne Amalie Dollerup og Ulla Vejby var inde for at se Merete Mærkedahl i premieren på Cirkusrevyen.

Der har været usikkerhed lige til det sidste, men i sidste uge var der endelig premiere på Cirkusrevyen.

Af hensyn til restriktionerne er teltet kun fyldt to tredjedele, og blandt gæsterne var der god opbakning til årets debutant.

En kæmpe drøm

Både Amalie Dollerup og Ulla Vejby var inde for at se ”Badehotellet”-kollegaen Merete Mærkedahl på den ikoniske scene.

- For Merete har det været en kæmpe drøm at stå her, fortalte Amalie Dollerup, som selv havde fornøjelsen af at være med i Cirkusrevyen i 2018. Undervejs har hun derfor også kunnet give lidt gode råd til sin kollega og gode veninde.

Ulla Vejby blev rørt

Også Ulla Vejby, som mange kender som Edith i ”Badehotellet”, var imponeret over Merete Mærkedahls debut.

- Jeg synes, hun var fuldstændig fabelagtig. Jeg synes virkelig, det var flot. Hun havde sådan en imponerende autoritet som spiller. At gå op på den her scene, som er så historisk… Jeg ved slet ikke, om jeg ville turde gøre det. Det var virkelig flot, hvordan du bare greb det, fortalte Ulla Vejby, som fik en hyggelig snak med sin mangeårige kollega efter premieren.

- Vi er rigtig gode veninder, og jeg ved, det her er et særligt moment i din karriere, og så bliver man lidt rørt, fortalte hun.

https://imgix.billedbladet.dk/20210509_mr_cirkusrevyen_31_1.jpg
Cirkusrevyen består i år af Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Merete Mærkedahl, LIsbet Dahl, Niels Ellegaard og Niels Olsen.
Foto: Mikael Rieck

Læs mere om: