Mille Dinesen afløser stressramt Iben Hjejle

Mille Dinesen

Mille Dinesen i rollen som Amanda i "Privatliv".

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Det bliver skuespiller Mille Dinesen, der afløser den stress-ramte Iben Hjejle i teaterstykket ”Privatliv”.

Tirsdag, 17. januar 2017 - af Juliane Olsen

Den 42-årige skuespiller Mille Dinesen kommer til at overtage rollen som Amanda i teaterstykket ”Privatliv” fra en stressramt Iben Hjejle.

Det blev offentliggjort på et pressemøde tirsdag på Rialto Teatret, hvor Mille Dinesen og hendes medspiller, Dejan Cukic, deltog.

LÆS MERE: Iben Hjejle på scenen med Dejan Cukic i "Privatliv"

I ”Privatliv” bliver der sat fokus på forholdet mellem Amanda og Elyot, der spilles af Dejan Cukic, som hverken kan leve med eller uden hinanden.

- Der er en timing og musikalitet i stykket, og der bliver virkelig skudt med skarpt. Det er også meget fysisk, siger Mille Dinesen til BILLED-BLADET.

Veloverstået efterår

Mille Dinesen har netop haft et travlt og vellykket efterår, hvor hendes deltagelse i ”Vild med dans” blandt andet har været i fokus.

Skuespilleren, der overtager rollen i "Privatliv" til november, beskriver det travle efterår som en dejlig tid, som hun nu skal bruge lidt tid på at komme sig ovenpå.

Mille Dinesen har udgivet bog

- Jeg kan godt lide at have travlt. At danse og at udgive en bog er jo også to ting, jeg ikke har prøvet før, siger Mille Dinesen.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Skuespilleren har udgivet sundhedsbogen ”Min egen vej”, der er skrevet som en inspiration til at få et sundt liv i balance. Nu skal hun så tage hul på prøverne til teaterstykket "Privatliv", som Bent Mejding og Susse Wold tidligere har spillet med stor succes.