Ny stor musical om Karen Blixen

Karen Blixen

Karen Blixen

Foto: ALLER MEDIA
Med alle tilladelser i hus kan det nu offentliggøres, at der bliver lavet en musical om Karen Blixen.

”Karen of Afrika” bliver titlen på en musical om Karen Blixens unge år i Kenya.

Det er ”One and Only Musical Teater”, der står bag i samarbejde med blandt andre Musikhuset i Aarhus, Karen Blixen Museet og Rungstedlund Fonden. Det oplyser ”One and Only Company” i en pressemeddelelse.

Musical om Karens unge år i Afrika

Musicalens historie tager udgangspunkt i Blixens unge år i Kenya – med op til nutiden.

Det kreative team vil bestå af både danske og internationale kunstnere, og musicalens musik og sange vil blive skrevet og produceret i USA og Kenya.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Jesper Winge Leisner: En stor drøm

Executive producer Jesper Winge Leisner udtaler:

- Vi har arbejdet med denne idé i rigtig mange år, så det er virkelig skønt, at vi nu endelig kan komme i gang.  Rungstedlundfonden har været utrolig imødekommende omkring vores brug af Blixens litterære værker, dagbøger fra den afrikanske farm og rettigheder uden hvilke, projektet ikke ville kunne gen­nemføres. Det er en stor drøm, der går i opfyldelse, lyder det fra Jesper Winge Leisner. 

Musicalen skal ud i verden

Musicalen er planlagt til at have sin verdenspremiere inden for de næste par år i København og Aarhus, hvorefter den vil blive opført i resten af Skandinavien, inden den fortsætter ud i verden.

Forestillingens kreative hold, rollebesætning og præcis premieredato vil blive offentliggjort senere, når alt er på plads.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden