23. dec. 2015
Af Casper Nielsen

Nyopereret Bodil Jørgensen er hjemme igen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20150203_jsu7549_copy.jpg
foto Jesper Sunesen
Bodil Jørgensen blev planmæssigt opereret tirsdag, og er nu hjemme hos familien igen. - Vi håber Bodil kan løfte armene højt nok til at vi kan nå omkring juletræet, siger hendes mand Morten Søborg.

Bodil Jørgensen har igen været på operationsbordet, og selv om operationen blev udskudt en dag, er hun nu atter hjemme hos familien.

Det var skinnerne i kravebenet, som Bodil Jørgensen fik sat ind efter ulykken på Mandø i 2014, der skulle fjernes.

Det har længe genreret den folkekære skuespillerinde fra bl.a. ”Badehotellet”, fordi det stak ud igennem huden og generede hende.

LÆS MERE: Bodil Jørgensen har fået sit eget smørrebrød

Bodil Jørgensen håber, at kunne danse om juletræet

Tirsdag blev hun derfor opereret, og Bodils mand Morten Søborg fortæller, at alt gik som det skulle.

- Jeg hentede hende ved 14-tiden på hospitalet, og der var hun noget groggy. Bodil havde været i fuld bedøvelse, og senere på dagen, da bedøvelsen fortog sig, begyndte det selvfølgelig at gøre ondt, og nu ligger hun og sover, siger Morten Søborg.

- Det er vores erfaring, at den slags tager tid, men forhåbentlig kan hun mærke en forskel senere, siger Morten Søborg, der står for juleforberedelserne i år.

- Men vi håber Bodil i morgen (juleaften, red.) vil være i stand til at løfte armene nok til, at vi kan nå omkring træet, siger han.

Det bliver ham der skal stå for julemiddagen for Bodil og børnene Johannes, Østen og Rigmor i deres ny hus ved Hjortekær, nord for København.

Læs mere om: