Onsdag, 2. december 2015 — af Hanne Rask

Peter Mygind tilbage på teatret efter syv år

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det er historier fra sit eget liv, skuespiller Peter Mygind fortæller, når han går på scenen på Holbæk Teater i december og spiller "Peters Jul".

Det er syv år siden Peter Mygind sidst stod på en teaterscene. Efter at have været skuespiller i 33 år, havde han pludselig ikke lyst til at forlade sin familie om aftenen længere.

Men nu er han der igen. I hvert fald her i december, hvor han spiller ”Peters jul” på Holbæk Teater.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Såfremt jeg skulle på scenen igen, skulle det være med noget, jeg synes var sjovt. Og det synes jeg, det her er. Det er et love-project, hvor jeg sammen med min meget gode ven, Jan Rørdam, har skrevet sange, om året der er gået, og så er der to musikere mere med på scenen, og jeg synger og taler om historier fra mit eget liv, fortæller Peter Mygind til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Noget om julen selvfølgelig, men også om nogen af de ting, der er hændt mig i løbet af året. Og i år har jeg nok været lige mere eftertænksom, fordi jeg fik en blodprop i lungen i februar. Var min redende engel – Mads - ikke kommet cyklende forbi, havde jeg ikke fået lov at opleve denne jul, siger Peter Mygind, hvis refleksioner, historier og ikke mindst gode humør kan opleves på Holbæk Teater frem til 19. december.

LÆS MERE: Peter Mygind: Bliv førstehjælpsengel

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden