4. sep. 2018
Af Juliane Olsen

Robert Hansen er tilbage på scenen efter hjerneblødning

Robert Hansen
Robert Hansen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren Robert Hansen glæder sig til at optræde i musicalen ”Kærlighed ved første hik”.

Den 38-årige skuespiller Robert Hansen blev sidste år sendt til tælling, da han midt under prøverne til revystykket ”Pejsen går i luften” blev ramt af en mindre hjerneblødning.

Men nu vender han stærkt tilbage i en af sine klassiske roller, for han er nemlig i fuld gang med prøverne til ”Kærlighed ved første hik – The Musical”.

- Jeg har det dejligt og er i god form. Det kræver det også, for vi knokler meget lige nu, siger Robert Hansen til BILLED-BLADET.

Robert Hansen hygger med sønnen

Skuespilleren må siges at have været hårdt ramt i løbet af de seneste år, for i 2015 gennemgik han en stor operation i hjertet.

Men nu ser Robert Hansen positivt på fremtiden og nyder den sparsomme fritid ved siden af prøverne med sønnen Herman på fem år.

- Jeg så faktisk ”Kærlighed ved første hik”-filmen i fjernsynet med Herman her den anden dag. Jeg blev dog lidt tom for ord, da han spurgte mig, hvad kadonger er, siger han med et smil.

Anja og Viktor tackler livet i 40'erne

Med i musicalen er desuden Sofie Lassen-Kahlke, Karl Bille og Joachim Knop, så det er en stor del af det originale cast, som publikum kan få lov at opleve på scenen.

Musicalen har premiere den 20. september i Tivolis Koncertsal, og denne gang handler den om, hvordan Anja og Viktor tackler livet i 40’erne.

Det bliver ikke uden en krise eller to i parforholdet, men mon ikke gymnasiekærligheden kommer til at holde i sidste ende.

Læs mere om: