Silas Holst og Robert Hansen indtager Operaen igen

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Silas Holst og Robert Hansen får et skønt gensyn, når ”Flashdance – the Musical” skal have københavnerpremiere. Den er nemlig flyttet til Operaen i stedet for Scandic Falkoner.

Torsdag, 23. november 2017 - af Lene Skriver Bak

Egentlig var det planen, at ”Flashdance – the Musical” skulle åbne det ombyggede Scandic Falkoner, men salen når ikke at blive færdig, så nu er københavnerpremieren på musicalen flyttet til Operaen.

Det glæder hovedrolleindehaver Silas Holst sig til.

- Jeg glæder mig til at stå i Operaen igen - og især til at dele garderobe med Robert derude, siger Silas Holst til BILLED-BLADET.                    

Silas Holst og Robert Hansen delte garderobe

Silas spillede nemlig sammen – og delte garderobe –  med Robert Hansen i Operaen, da ”Dirty Dancing”-forestillingen indtog det smukke hus i 2016.

- Vi havde en vidunderlig sommer i Operaen sammen under ”Dirty Dancing”. Og de har et fitnesscenter lige ved siden af vores garderobe, og i pauserne kan man nå at bade i kanalerne. Hvis det bliver en varm sommer, så bliver det fantastisk at stå der igen.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

”Flashdance – the Musical” får premiere i Musikhuset i Aarhus d. 20. april 2019, mens københavnerpremieren er i Operaen d. 5. juli 2019.

Hvilken forestilling, der nu bliver åbningsforestilling på Scandic Falkoner, er endnu uvist, men Silas Holst er klar:

- Jeg vil glæde mig til næste forestilling, der så får premiere og åbner Falkoner, siger han med et smil.