30. aug. 2017
Af Majken Munk

Robert Hansen indlagt med hjerneblødning

Robert Hansen
Robert Hansen
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Robert Hansen blev mandag den 21. august indlagt med en hjerneblødning efter smerter i armen, som han mente var frossen skulder.

Den 37-årige skuespiller Robert Hansen har de seneste mange år været plaget af forfærdelige sygdomme.

For omkring to år siden opdagede han, at han var født uden en hjerteklap, som han blev opereret for.

Ramt af mindre hjerneblødning

Nu er han desværre blevet ramt igen – denne gang af en lille hjerneblødning. Det skriver BT. Ifølge Robert Hansens agent, Sten Hassing, så troede skuespilleren ikke selv, at det var en så alvorlig sygdom.

– Robert Hansen er blevet ramt af en mindre hjerneblødning forrige mandag den 21. aug. Han havde gået et stykke tid med en frossen skulder. Og det viste sig så at være noget andet, fortæller hans agent til BILLED-BLADET.

Samme dag, som han meldte fra til sin kommende rolle i Pejseshowet ”Pejsen går i luften” på grund af smerter i skulderen, blev han og familien klar over, at smerterne skyldtes noget mere alvorligt.

Familien omkring sig

Her fortæller Sten Hassing også, at Robert Hansen fortsat er indlagt til observation og forklarer, at der er tale om en lille hjerneblødning.

Desuden fortæller Sten Hassing, at Robert Hansen nu har brug for ro sammen med familien.

– Han ligger nu til observation på Riget omgivet af familie og de nærmeste. Og skal bare have helt ro og fred til at komme sig igen, fortæller han.

Læs mere om: